Witam Szanownych Kolegów :)

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Redu666

Witam Szanownych Kolegów :)

Nieprzeczytany post autor: Redu666 »

Mam na imie Radek. Lat 26. od 6 lat mieszkam i pracuje w Wiedniu. Od młodych lat gram na gitarze i innych instrumentach. Słucham bardzo roznej muzyki , ale najbardziej chory jestem na punkcie ostrego brzmienia ;] Nad budowa gitary zastanawialem sie latami . Ostatnimi miesiacami postanowilem skompletowac wiedze i znalezc odpowiednie materialy i narzedzia . Aktualnie jestem w trakcie kompletowania narzedzi. Przed paroma dniami metodę chałturniczę wykonalem korpus do gitary(Temat zamieszcze ze zdjeciami w odpowiednim dziale) .W najblizszym czasie wezme sie za cos porzadnego, ale znalezenie odpowiedniego warsztatu w rozsadnych pieniadzach w Wiedniu nie jest latwe :) pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
violinerpl

Re: Odp: Witam Szanownych Kolegów :)

Nieprzeczytany post autor: violinerpl »

Witaj
poco
Moderator

Re: Witam Szanownych Kolegów :)

Nieprzeczytany post autor: poco »

Hej, kolego.
Gratuluję faktu dojłcia do dojrzałołci w sprawie samodzielnego wykonania instrumentu i życzę sukcesu w realizacji. :-)
Na wstępie radzę skonfrontowaę własnę wiedzę z tę, którę zgromadziliłmy wespół z kolegami forumowiczami poprzez czytanie tematów zwięzanych z tym, co i jak chcesz "strugaę". Unikniesz zbędnych pytał i "stresu pourazowego". ;-) :-D
Krytyczne uwagi z naszej strony traktuj jak dobrę monetę, a nie chęę "dowalenia". I tyle w temacie.
Czuj się jak u siebie.
Pozdrawiam, Ryszard.
via vita curva est
Redu666

Re: Witam Szanownych Kolegów :)

Nieprzeczytany post autor: Redu666 »

Oczywiscie krytyka jest dla mnie naibardziej motywujaca, do tego sam jestes wobec siebie krytyczny. Narazie wrzucilem temat z byle jakim korpusem, chociaz moze nie powinienem pokazywac prac ktore nie sa na poziomie :)
ODPOWIEDZ