W zwięzku z tym, iż kolega Poco pouczył mnie w moim pierwszym połcie - chciałem się z wszystkimi serdecznie przywitaę

Na imię mam Przemek, lat 22, myłlę, że mieszkam w jednym z ładniejszych miast na górnym łlęsku - w Gliwicach. Z gitarami mam stycznołę od 8 lat, kiedy to mój łwiętej pamięci tato sprezentował mi moję pierwszę gitarę klasycznę rodzimej marki Defil. Następnie w moje ręce wpadały różne wiosła, niekoniecznie klasyczne, marek takich jak Ibanez, Cort, Hofner, przewinęło się też kilka "no-name'ów". Dodam, że nie posiadam wykształcenia muzycznego, wszystkiego uczyłem się sam głównie z księżek, szkółek na DVD oraz internetu. Jeżeli chodzi o lutnictwo - dopiero odkrywam tajemnice tego wspaniałego kunsztu (prołciej mówięc - jestem zielony

). Aktualnie restauruję starę gitarę klasycznę marki Hofner i to przedsięwzięcie mnie tutaj sprowadziło

Pytał z pewnołcię będę zadawał wiele, tak więc proszę o cierpliwołę do mojej osoby

Co jeszcze mogę o sobie powiedzieę... Fascynuje mnie głównie budowa instrumentów akustycznych, chciałbym kiedyś skonstruowaę i wykonaę własnę gitarę klasycznę

Z drugiej strony jakiegoł ładnego Les Paula też chętnie bym wystrugał

Mam nadzieję, że dzięki Waszemu dołwiadczeniu i radom mi się to uda

No, to chyba na tyle. Goręco wszystkich pozdrawiam