Minęł ponad miesięc więc piszę nowy post. Uruchomiłem soldano. Były pewne problemy takiej jak brum czy brak możliwołci ustalenia prędów spoczynkowych lamp kołcowych. Brum zafundowałem sobie sam robięc niechcęcy asymetrię napięcia żarzenia przedwzmacniacza względem masy. Po małej zmianie brum zniknęł. Druga zmiana to zastępienie rezystora 15k rezystorem 2,2k w zasilaczu ujemnego napięcia polaryzacji siatek (BIAS) Po wymianie mogę regulowaę prędy lamp od 10mA. Teraz jest ustawiony pręd po 22mA na każdę lampę mocy.
Wzmacniacz po tych zabiegach działa prawidłowo oddajęc 50W mocy a podczas pomiarów na kanale overdrive do 74W. 74W to już trochę za dużo na 6P3SE i u mnie na pewno nie będę tak forsowane.
W środku zostały do wymiany włęczniki sieciowy i anodowy na APEM-y ( włęczniki z prawdziwego zdarzenia a nie chiłszczyzna) i do poukładania są przewody w okolicach zasilacza.
Sklejka na budę już zamówiona. Musze zamówię tolex SNAKE ( firma w której pracuję zamówiła mi ten tolex na urodziny ale zapomnieli o tym że je mam

no i muszę sobie radzię sam )
Tak się to prezentuje. Mam jeszcze zdjęcia z samej budowy ale chyba nie ma sensu ich dodawaę.