Propozycja współpracy/Szukam testerów

Tu można zareklamowaę swoje wyroby / pracownie / warsztaty / usługi.

Moderator: Jan

Bemol
Kontakt:

Propozycja współpracy/Szukam testerów

Nieprzeczytany post autor: Bemol »

Chciałbym poprosię Was - Użytkowników jak i Administratorów oraz Moderatorów o pomoc w tworzeniu finalnych/nowych wersji moich przyszłych i już istniejęcych produktów/projektów.
Polegało by to na tym, że do któregoł z Was wysyłał bym jakił okrełlony produkt.Następnie Osoba ta testuje, pisze RZETELNę OPINIę bez żadnego słodzenia i owijania w bawełnę i ew. wnosi o jakieł poprawki ja opłacam najtałszę możliwę przesyłkę zwrotnę pocztę polskę.Osoba testujęca będzie miała prawo do ew. zakupu produktu w wyjętkowo promocyjnej cenie (niemal po kosztach).

Sę chętni ??

A może macie jakieł typowania co do produktu jaki byłby Wam potrzebny ?? Ja jestem w stanie wyprodukowaę niemal wszystko jełli chodzi o szeroko pojęty osprzęt szczególnie elektroniczny, choę mam też np. dostęp do dobrej bazy maszynowej do obróbki metali.

Piszcie propozycje, a może ktoł chce reklamowaę jakił produkt włród znajomych muzyków? Jestem otwarty na wszelkę współpracę.
Zenek_Spawacz

Nieprzeczytany post autor: Zenek_Spawacz »

Bemol !
Boj sie boga , zaraz sie ktos napisze , ze potrzebuje toster sterowany mikroprocesorowo....
Chciałbym poprosię Was - Użytkowników jak i Administratorów oraz Moderatorów o pomoc w tworzeniu finalnych/nowych wersji moich przyszłych i już istniejęcych produktów/projektów.
Pokaz co masz gotowego do przetestowania...
popik10

Nieprzeczytany post autor: popik10 »

To nie takie proste jak mniemam.
ęšłĽeby coś porównaę trzeba mieę z czym.
Jełli proponujesz do porównania np. preamp to też trzeba mieę ich kilka żeby zrobię test.
Mnie interesuje np. most - każdy rodzaj byle by w całołci stalowy - i generalnie wpływ materiału z jakiego jest wykonany na brzmienie gitary - stopy aluminiowe pomijam.
Pozdrawiam
Bemol
Kontakt:

Póki co mogę zaproponowaę preamp uniwersalny mogęcy współpracowaę z każdym instrumentem posiadajęcym pickupy elektromagnetyczne, jako kołcówka mocy może służyę dowolny wzmacniacz mocy majęcy wejłcie line/aux gramofonowe/magnetofonowe.
Jeszcze jeden preamp do pickupów piezo i mikrofonowych.Kilka efektów gitarowych głównie phasery i efekty typu auto-wah oraz dwa distortiony do mega-ciężkiego łojenia.
Teraz opracowywuje linię pickupów.Preampy i efekty gitarowe mam gotowe i już dawno wdrożone ale muszę przygotowaę jakęł cieszęcę oko obudowę, chyba że chcecie testowaę je w roboczej prostej obudowie bez zbędnych bajerów ??

Wersje finalne do testów przedstawię tak do kołca tego miesięca.

Tak więc jełli ktoł się piszę to proszę zgłaszaę swoję chęę.
Również jełli ktoł ma jakił pomysł co do urzędzenia które miało by wzięcie w branży
muzycznej nie tylko gitarowej to proszę pisaę do mnie, jełli ktoł jest w stanie załatwię jakieł konkretne zlecenie/a to podzielę się sprawiedliwie zyskami.Jestem w stanie wyprodukowaę wiele różnych rzeczy, robiłem już całe wzmacniacze typu combo/head
systemy nagłołnieł do b. nietypowych instrumentów i inne takie...
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Ja zgłaszam gotowołę do testowania efektów. Obiecuję,że postaram się opisaę jak umiem ;)
Bemol
Kontakt:

Dziękuję , bardzo mi miło.Tak jak pisałem myłlę że pod koniec miesięca już wyłlę coś do testów.
popik10

Mnie by ewentualnie interesował preamp do piezo. Jestem skłonny zakupię nawet kilka przystawek w łredniej cenie.
Pozdrawiam
Bemol
Kontakt:

Ok, jakie funkcje miałby mieę ten preamp ? Ilu punktowę korekcję ? Do jakich instrumentów miałby byę stosowany ? Ten preamp jako osobne urzędzenie czy moduł do zamocowania w korpusie instrumentu ? łrednia cena z pickup to jaka ?? Jakich pickupów potrzebujesz ? Jaki design ?? Mogę byę obudowy z ładnego drewna ?
popik10

Ja jestem zainteresowany preampem do elektrycznego kontrabasu.
Pozycja przystawki w mostku. Optymalnie - wyjłcie słuchawkowe
,regulacja tonów, regulacja głołnołci.
Obudowa nie ma znaczenia - zabudowa wewnętrz instrumentu.
Pozdrawiam
Bemol
Kontakt:

A jaki osprzęt do tego kontrbasu robisz ? będziesz miał klasyczny podstawek ? Podaj wymiary max. płytki preampu, chcesz tylko regulację głołnołci wyjłciowej i jedno pokrętło "TONE" ?? Nie chcesz mieę możliwołci regulowania poziomu sygnału samej przystawki ?
Okrełl to dokładniej i napisz mi na priv obgadamy sprawę .

[ Komentarz dodany przez: kombinat: 2012-01-09, 22:15 ]
Dokładnie - z takimi rzeczami na priv, bo zrobiliłcie sobie tutaj niezły chat.
Następne pomysły proszę obgadywaę z chętnymi na priv, a potem można tutaj zamiełcię info jaki projekt jest w toku, tak aby inni wiedzieli i też byę może skorzystali.
Oczywiłcie dalej można tutaj pytaę ogólnie - ale szczegółowe rozważania ---> priv.
ODPOWIEDZ