Wita Radek

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

bulala

Wita Radek

Nieprzeczytany post autor: bulala »

Witam , mam na imię Radek , mieszkam niedaleko Olsztyna i od jakiegoł czasu zaczęłem mocno pasjonowaę się lutnictwem . Kiedyś miałem wizje budowy gitary , zakupiłem nawet gryf ( defila ) ale pomysł upadł , teraz wraca . Moje doświadczenie z lutnictwem jest znikome , jedyne co zrobiłem to lirę smyczkowę dla kolegi , ale nie można tego uznaę za wielce trudne przedsięwzięcie . Jak miałem wolne chwile to robiłem efekty gitarowe czy wzmacniacze lampowe , jak znajdę czas to postaram się utworzyę temat w zakładce "poza lutnictwem" .
Lubię graę szybkie motywy w stylu Pola Gilberta , Via itp ( ogólnie około metalowe ) więc chciałbym zrobię szybkę gitarę do grania , ( obecnie gram na ibanezie rg350 ) . Jak już zrobiłem efekty i wzmacniacze tak została mi tylko gitara :) . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
PiotrCh

Re: Wita Radek

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

Czełę!
Czekamy na pierwszy plan, projekt, realizację i odpalenie:) Prezentacja fotograiczna na każdym etapie mile widziana:)
pozdrowienia
Piotr
Awatar użytkownika
TeEn

Nieprzeczytany post autor: TeEn »

Czełę Radku. :!:
Zdroof
Tomek
Awatar użytkownika
Jerzy S

Nieprzeczytany post autor: Jerzy S »

Czełę :)
natrix

Nieprzeczytany post autor: natrix »

Czełę!
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Czełę, to takie lakoniczne, nie? ;-) Ale chyba na poczętek , to i tyle jest dużo. :-D
Myłlę , że pomożemy Ci zrealizowaę własnę wyłcigówkę, ale na poczętek zalecam lekturę postów forum. To pozwoli Ci swobodnie żeglowaę w wielu tematach.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ