Kobieta i instrument
Moderator: poco
Kobieta i instrument
Skoro pojawił się dziś jeden temat obrazkowy, pomyślałem, że założę kolejny, bo również czasem coś fajnego znajdę w internecie
Tytuł tematu wyjaśnia wszystko. Kilka obrazków na zachętę. Jeśli jesteście chętni mogę wrzucić co jakiś czas trochę kolejnych bo sporo mi się tego nazbierało
Jeśli ktoś znajdzie coś fajnego niech wrzuca
Tytuł tematu wyjaśnia wszystko. Kilka obrazków na zachętę. Jeśli jesteście chętni mogę wrzucić co jakiś czas trochę kolejnych bo sporo mi się tego nazbierało
Jeśli ktoś znajdzie coś fajnego niech wrzuca
Katie Melua to moja faworytka... Tylko, żeby nam się z forum Red Tube nie zrobił!
W ogóle.... Dlaczego kształt stratocastera, czy les Paula tak się wszystkim podoba? Bo ten kształt stworzył już Pan Bóg, żeby było miło Adamowi w raju
Kiedyś podobały się kobiety, które miały więcej ciałka (Rubensowskie kształty) Pewnie dlatego powstała gitara klasyczna. Zmieniły się czasy. Podobają się dziewczyny szczupłe.... Odchudziła się też gitara... i mamy deski
W ogóle.... Dlaczego kształt stratocastera, czy les Paula tak się wszystkim podoba? Bo ten kształt stworzył już Pan Bóg, żeby było miło Adamowi w raju
Kiedyś podobały się kobiety, które miały więcej ciałka (Rubensowskie kształty) Pewnie dlatego powstała gitara klasyczna. Zmieniły się czasy. Podobają się dziewczyny szczupłe.... Odchudziła się też gitara... i mamy deski
- palisander
- Kontakt:
Chłop jaki jest każdy wie.... natura stworzyła go do przedłużania gatunku w każdych warunkach i okolicznościach... hehehehehehehhee..... Ale przecież jesień już mamy ... a nie wiosnę pachnącą świeżym błotkiem, kwieciem na drzewach i skowronkami śpiewającymi nad głową.... Jednak jakby nie patrzył to niebawem czas rąbania i wycinki... w lasach oczywiście... i nie kobiet tylko drzewa.
podstawa to dokładność
- palisander
- Kontakt: