Pierwszy Projekt
Moderator: poco
Re: Pierwszy Projekt
Później jakieś próbki brzmieniowe wrzucę dla zainteresowanych
"Strzeżcie się rozczarowań, bo pozory mylą. Takimi, jakimi wydają się być, rzeczy są rzadko. A kobiety nigdy."
Panowie, nie przesadzajcie. Gitara wygląda bardzo ładnie, gra, stroi, po co się czepiać? Przypomnijcie sobie lepiej swoje pierwsze instrumenty. Chłopak zrobił coś, co gra i nieźle wygląda, myślę, że nie ma co go demotywować i zatrzymywać w tym jakże haniebnym dziale Każdy popełnia błędy, a przecież nauka polega na tym, że te błędy się eliminuje - z każdą kolejną gitarą będzie ich coraz mniej.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Proponowal bym raczej zostawić to gdzie jest. A w "nasze dzieła" opisac gitarę. Przez to że instrument zostal skończony nie da sie zmienić procesu jego tworzenia. To moje zdanie. Naciski userow uwzgledni bądź nie admin.
Probki dzwiekowe i lepsze zdjęcie a na pewno trzeba umieścić w stosownym dziale.
I żeby nie bylo, nikomu skrzydeł nie chce podcinac.Tylko co wyniesie z tego kolejna rozpoczynajaca z drewnem przygode osoba?
Probki dzwiekowe i lepsze zdjęcie a na pewno trzeba umieścić w stosownym dziale.
I żeby nie bylo, nikomu skrzydeł nie chce podcinac.Tylko co wyniesie z tego kolejna rozpoczynajaca z drewnem przygode osoba?
Może masz rację, może forum faktycznie nie jest posprzątane jak być powinno, w końcu dawno tego nie robiłem
Zaniedbałem obowiązki.
Niniejszym na rzecz Twoją Piotrku zrzekam się tytułu moda i wszystkich z tym związanych przyjemności. Jeśli tylko admin i pozostały mod zaakceptują decyzję - o co proszę.
Piniu, Ciebie proszę o zmianę mojego statusu.
Może, faktycznie mam za bardzo podejście zero-jedynkowe, ale innego nie potrafię mieć.
Piotrze, liczę, że otworzysz ludzi na pasję i będziesz mocno motywował.
Powodzenia
Zaniedbałem obowiązki.
Niniejszym na rzecz Twoją Piotrku zrzekam się tytułu moda i wszystkich z tym związanych przyjemności. Jeśli tylko admin i pozostały mod zaakceptują decyzję - o co proszę.
Piniu, Ciebie proszę o zmianę mojego statusu.
Może, faktycznie mam za bardzo podejście zero-jedynkowe, ale innego nie potrafię mieć.
Piotrze, liczę, że otworzysz ludzi na pasję i będziesz mocno motywował.
Powodzenia
No ale trzeba wykorzystywać potencjał
Dla czego zostawiać jak jest skoro może być lepiej??
Ja widzę w Tobie pasję, zdecydowanie, podejście pedagogiczne, wyrozumiałość. Żal zostawiać takich ludzi i nie dawać możliwości kierowania.
Mam świadomość swojej małości i chętnie zrobię lepszym miejsce.
Piniu - zgódź się, obiecuję, że nie przestanę dłubać w drewnie
Dla czego zostawiać jak jest skoro może być lepiej??
Ja widzę w Tobie pasję, zdecydowanie, podejście pedagogiczne, wyrozumiałość. Żal zostawiać takich ludzi i nie dawać możliwości kierowania.
Mam świadomość swojej małości i chętnie zrobię lepszym miejsce.
Piniu - zgódź się, obiecuję, że nie przestanę dłubać w drewnie
Piotrze, ale musi być i zły, i dobry glina
Jak najbardziej popieram propozycję popika, chociaż nie musi ustępować ze stanowiska, trzech moderatorów to dalej nie jest za dużo.
Jak najbardziej popieram propozycję popika, chociaż nie musi ustępować ze stanowiska, trzech moderatorów to dalej nie jest za dużo.
Sio do innego wątku.
T.
T.
O... i tu brak moda co potwierdza co zostało napisane.
PiotrCH na Moda!!!
A tu już temat zamykamy po upomnieniu Mola
PiotrCH na Moda!!!
A tu już temat zamykamy po upomnieniu Mola