Wielkanoc
Moderator: poco
Wielkanoc
Składam życzenia pogodnych, jajecznych, palmowych, mokrych, rodzinnych, wódecznych, wesołych świąt Wielkanocnych AD 2015, wszystkim userom i adminom, tudzież gościom, sympatykom oraz wrogom naszego forum.
Pozdrawiam, Ryszard
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Re: Wielkanoc
Tak tak, prima aprilis, nie dam się nabrać
A ja się dziś dowiedziałem,ze zostanę tatą i to nie jest prima aprilis
Super - najserdeczniejsze gratulacje
I Wam wszystkim Wesołych Świąt Ja tez będę tata, ale za jakiś miesiąc
NO to super. Same dobre wieści.
Najpierw posądzony zostałem o żart primaaprilisowy, a potem ten żart zadziałał twórczo, bo okazało się że będziemy forumowymi wujkami! (jak pisałem, to jeszcze nie kontaktowałem, że to 1.04.)
Oby wszystkie wpisy były tak owocne.
dobrze, dobrze. Po co maja mieć lepiej niż my, którzy już mają potomków. Zaczną się nieprzespane noce, wstawanie do przewinięcia, karmienia - nie piersią, bo by gorzała leciała, wynoszenia produktów odpadowych przemiany materii itd., itd. Ale to jest piękne.
Pozdrawiam przyszłych tatusiów. Ryszard
Oby wszystkie wpisy były tak owocne.
dobrze, dobrze. Po co maja mieć lepiej niż my, którzy już mają potomków. Zaczną się nieprzespane noce, wstawanie do przewinięcia, karmienia - nie piersią, bo by gorzała leciała, wynoszenia produktów odpadowych przemiany materii itd., itd. Ale to jest piękne.
Pozdrawiam przyszłych tatusiów. Ryszard
via vita curva est
Dołączam się do życzeń Ryszarda. A Tatusiom przyszłym GRATULUJĘ i życzę żeby dzieci zdrowe były, reszta to pikuś .
Zdrów
Tomek
Zdrów
Tomek
Ja również przyłączam się do życzeń świątecznych , a przyszłym tatusiom gratuluje . Rodzicielstwo to najpiękniejsze co może człowieka spotkać i jak to mówią .....nareszcie zrobiliście coś co ma ręce i nogi a tu taki przydatny gadżet
He he.. dobre. Trzeba bedzie zmajstrowac. Dzieki wszystkim.