Witajcie :3

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Ravn

Witajcie :3

Nieprzeczytany post autor: Ravn »

Witam szanowne grono :-D
Jestem Miłosz z Poznania, od około 5/6 zgłębiam tajniki muzyki, a zaczęło się od zafascynowania jazzem (zdecydowanie Donny McCaslin)i oczywiłcie pierwszego saksofonu. Przygoda ta trwała jakieł dwa lata, ale przeniosłem się jednak na basy. Póęšłniej kierunki muzyczne poszły we wszystkich kierunkach, bo w kołcu warto słuchaę wszystkiego, aczkolwiek nadal pozostajęc w okolicach jazzu. Rok temu zainteresował mnie temat budowy pewnych starych skrzypiec znalezionych w garażu, a tym samym również budowy moich gitar. Pierwsza próba przywrócenia blasku zabrudzonemu basowi marki vision wyszła całkiem dobrze (nie liczęc strasznych przetworników).
W każdym razie postanowiłem przybyę tutaj by poszukaę głębiej i dokształcię się :3
Pozdrawiam Serdecznie
Awatar użytkownika
PiotrCh

Re: Witajcie :3

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

Czełę Miłosz:)
pozdrowienia
Piotr
poco
Moderator

Re: Witajcie :3

Nieprzeczytany post autor: poco »

Witam kolegę ze "stolicy", a raczej kuęšłni lutnictwa, Poznania.
Cieszy fakt, że zechciałeł powiększyę grono zakręconych pozytywnie i szukasz bratnich dusz w dziedzinie tworzenia tego własnego instrumentu, będęšłdania nowego życia już istniejęcemu.
Sędzę, a nawet jestem pewien, że lektura forum da Ci odpowiedęšłna baaardzo wiele pytał w sposób rzeczowy i konkretny. Tu nie ma łciemy, bo na nię nas nie staę. :-D
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ