pickups
Kod: Zaznacz cały
popik10 napisał/a:
...Dzień bez wazeliny dniem straconym :lol: ...
Całe szczęście, że takie wpisy są rzadkością na tym Forum.
Rozśmieszyło mnie trochę (pokusiłem się o policzenie) pięciokrotne wyrażenie zachwytu stronką przez jednego użytkownika - tyle wyjaśnień.
Wracając do meritum.
Co do układu strony wypowiadałem się na początku wątku i od tamtej pory ewoluowała ona bardzo na korzyść. Dalej jest to jednak strona relatywnie nowoczesna. Moim zdaniem - a takie wyrazić mi wolno bo to forum - powinna ona być graficznie powiązana z epoką.
Żeby uzmysłowić - coś w tym stylu
Sam nie jestem fascynatem tej marki, może mam nawet opinię negatywną o niej. Ale to nasz przemysł (głównie gitarowy) i w mojej opinii nie można tu mówić o lutnictwie. I w jakiś sposób (taki lub inny) trzeba go upamiętnić. I za to chwała chłopakom, że im się chce i że podjęli wyzwanie. Vintage za to ze "szabruje" Defila a Rzechowi za to ze ubiera to ładnie.
Koledze pickups zaś będę bardzo wdzięczny za pokazanie w/w Carioci - optymalnie podczas prac remontowych - bo po to to forum jest i po to tu przebywamy, a z żalem stwierdzam nie widziałem żadnej pracy. Kolegi doświadczenie - (bo widziałem na zdjęciu wiek dojrzały) pozwoli na pewno zrobić ten remont perfekcyjnie.
Czekam i kibicuję
Pozdrawiam