ukulele soprano jawor-świerk
Moderator: Jan
ukulele soprano jawor-świerk
Cześć,
wrzucam kilka zdjęć martwej natury,
nie umiem robić poglądowych katalogowych zdjęć, więc wrzucam to co pstryknąłem:)
płyta wierzchnia i belkowanie - świerk
reszta - jawor
klej - kostny
lakier - skrzypcowy spirytusowy
gra - najładniej z moich ukulelek - jawor-świerk+lakier spirytusowy to jednak sprawdzony komplet;)
wrzucam kilka zdjęć martwej natury,
nie umiem robić poglądowych katalogowych zdjęć, więc wrzucam to co pstryknąłem:)
płyta wierzchnia i belkowanie - świerk
reszta - jawor
klej - kostny
lakier - skrzypcowy spirytusowy
gra - najładniej z moich ukulelek - jawor-świerk+lakier spirytusowy to jednak sprawdzony komplet;)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Re: ukulele soprano jawor-świerk
Tak trzymać! Jazda bez trzymanki .
Jeżeli chodzi o stronę wizualną , to nie są moje klimaty, ale nie to się liczy. Tommy Emanuel tez gra na gitarze wyglądającej jak po zjeździe z Kasprowego, ale jaki ma dźwięk!, a jak on wygarnia!
pozdrawiam, Ryszard
Jeżeli chodzi o stronę wizualną , to nie są moje klimaty, ale nie to się liczy. Tommy Emanuel tez gra na gitarze wyglądającej jak po zjeździe z Kasprowego, ale jaki ma dźwięk!, a jak on wygarnia!
pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Nie no Piotr piękne ,podstrunnicę dał bym tylko ciemną ale rewelka jak dla mnie .
pozdrawiam Ciebie
ww
pozdrawiam Ciebie
ww
Rysiu - bo ja to lubię widok starych vintydżów - a jakoś nie chce mi się czekać 40 lat;) Dzięki!
Wojtku - dzięki! - mam nadzieję że niebawem znów jakieś fajne ukulele albo gitarkę barokową pokażesz:)
Wojtku - dzięki! - mam nadzieję że niebawem znów jakieś fajne ukulele albo gitarkę barokową pokażesz:)
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Wykończenie nie moja bajka, ale jak ładnie gra to tylko klaskać
Czołem
Czołem